GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

COSTA CRUISES

Krydstogter med Costa Cruises

Om Costa Cruises

Det vi i dag kender som Costa Cruises er grundlagt i 1854, oprindeligt som et fragtrederi, som skulle transportere olivenolie og tekstiler imellem Sardinien og Ligurien på Italiens fastland. Rederiet begyndte i 1947 med passagertransport og er i dag blevet forvandlet til det moderne Costa Cruises som vi kender i dag.

Costa Cruises er et italiensk rederi og det ses tydeligt på designet ombord på deres skibe, skibenes italienske navne og hvert dæk er opkaldt efter en kendt italiensk personlighed eller seværdighed i Italien. Det italienske tema skinner også igennem på skibs restauranter og selvom rederiet er internationalt, dominerer de italienske toner overalt ombord.

Costa Cruises er kendt for at have klassiske og velfungerende krydstogtskibe. Costa har i dag 15 skibe og får 2 nye skibe allerede i 2019.

Skibe

imageframe-image

Costa Diadema er det første ud af rederiet Costa Cruises hidtil største og mest rummelige…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Favolosa er et underholdende skib, dæk seks er fyldt med underholdning fra for til agter. Længst fremme, foran skibets…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Deliziosa og hendes søsterskib Costa Luminosa er bygget med ambitioner om at være endnu mere…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Luminosa og hendes søsterskib Costa Deliziosa er bygget med ambitioner om at være endnu mere…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Pacifica har længst fremme, foran skibets ni etager høje atrium, her ligger det store teater. Agterud afløser barer og lounger…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Fascinosa er et underholdende skib, dæk seks er fyldt med underholdning fra for til agter. Længst fremme, foran skibets…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Magica – Om bord på Costa Magica hersker der en livsbekræftende italiensk atmosfære. Skibets mange barer…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Fortuna – Højst oppe på skibet står solen, fire pools og en vandrutsjebane for både underholdning og afslapning…
Læs mere her

imageframe-image

Costa Mediterranea – Om bord på Costa Mediterranea er alle dæk opkaldt efter historiske og mytologiske karakterer. Skibets…
Læs mere her

imageframe-image

Costa neoRomantica er et hyggeligt, mindre boutiquehotel krydstogtskib, som har fokus på destinationerne, mad og vin.
Læs mere her

Kahytterne er alle delt ind i forskellige kahytskategorier, vælg den rigtige for dig.

Basic kahytter
Basic kahytterne findes både som indvendige-, udvendige-, og balkonkahytter. Læg mærke til at hvis denne kategori vælges, så findes der ingen ekstra service, det er f.eks. ikke muligt og få oplyst kahytsnummer før ombordstigning, der er ingen drikkepakker inkluderet og middags seating bliver bestemt for én. Drikkepakkerne kan efterfølgende tilkøbes i Basic kahytterne.

Comfort Classic kahytter
Comfort Classic kahytterne findes både som indvendige-, udvendige-, og balkonkahytter. I alle kahytter i denne kategori er drikkepakken ’Pranzo e Cena’ inklusiv. Drikkepakken inkluderer vin, øl og vand serveret i glas til frokost og middagen i hovedrestauranten og buffetrestauranten. I denne kategori kan man godt få sit kahytsnummer oplyst ved booking.

Comfort Premium kahytter
Comfort Premium kahytter findes både som indvendige-, udvendige-, og balkonkahytter. I alle kahytter i denne kategori er drikkepakken ’Piu Gusto’ inklusiv. Drikkepakken er en all inklusive pakke som inkluderer drinks, cocktails, vin, øl og vand serveret i glas. Man kan godt i denne kategori få oplyst kahytsnummer og kahytterne i denne kategori ligger generelt bedst ombord på skibet og vil typisk være de største kahytter som findes indenfor deres kategori.

Formula Deluxe kahytter findes som suite kahytter med balkon. I denne kategori er drikkepakken ’Intenditore’ inklusiv. Drikkepakken er en premium all inklusive pakke som inkluderer drinks, cocktails, øl, vand og eksklusive spiritusmærker og vine. Man kan godt i denne kategori få oplyst kahytsnummer og kahytterne i denne kategori ligger rigtig godt ombord på skibet.

Hvem henvender Costa Cruises sig til?

Costa Cruises henvender sig både til store og små familier med børn i alle aldre, den prisbevidste, parret som rejser sammen eller flere vennepar som rejser flere sammen. Man kan forvente at skibene har flere børnefamilier ombord i ferieperioderne og vælger man og rejse udenfor ferieperioderne eller i ydersæsonerne, så vil der typisk være færrest børnefamilier med ombord. Publikummet ombord på Costas skibe er typiske europæiske og især italienske gæster. Vælg den rigtige kahytskategori fra start af, da dette er grundstenen til den bedste ferie.

Hvor sejler Costa Cruises?

Costa Cruises har krydstogter i hele verden, dog er Costa Cruises særligt stærke i Middelhavet, Nordeuropa også er deres verdenskrydstogter meget populære. Men Costa Cruises har krydstogter i hele verden og dækker alle verdensdele.

Skibene og deres klasser

Mistral-klassen
Costa neoRiviera

Classica-klassen
Costa neoClassica
Costa neoRomantica

Victoria-klassen
Costa Victoria

Atlantica-klassen
Costa Altantica
Costa Mediterranea

Luminosa-klassen
Costa Luminosa
Costa Deliziosa

Fortuna-klassen
Costa Fortuna
Costa Magica

Concordia-klassen
Costa Serena
Costa Pacifica
Costa Favolosa
Costa Fascinosa

Diadema-klassen
Costa Diadema

Kommende skibe
Costa Venezia (kommer primært til og servicere det kinesiske marked)
Costa Smeralda (kommer 2019 og bliver det største Costa skib til dato)