GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

CUBA

Krydstogter Cuba

Krydstogter til Cuba

Krydstogter til Cuba

Høj cigarføring, pastelfarvede huse og gamle amerikanske biler – det er Cuba. At opleve Cuba på et krydstogt er en enestående og fantastisk oplevelse, hvor du vil blive taget tilbage i tiden og omgivelserne ligner et tidsbillede af hvordan hverdagen og gadebilledet havde set ud i 1950erne.

Havana er den farverige hovedstad på Cuba, b.la. med sin smukke genopbyggede Old Town fra kolonitiden. Det er svært ikke og blive forelsket i Havana og den særlige stemning, som der findes i gaderne. Byen har en fascinerende blanding af rigdom og forfald, hvor den gamle og nye verden mødes. Intet besøg i Havana er komplet uden en gåtur langs den berømte Malecon promenade i havnen. Her oplever man den afslappede livsstil i sit es.

At opleve Cuba, Caribiens største og mest sagnomspundne ø, ad søvejen er en enestående chance, for at opleve det ægte Cuba. Kombinerer det gode krydstogtsliv med store oplevelser på land. Rederierne arrangerer alle mange og gode udflugter i land, så selvom du er til UNESCO-fredede historiske besøg eller hellere fortrækker og besøge små og ukendte perler, så findes der en udflugt ombord for dig.

Kontakt GO-Cruise for at få et tilbud eller en snak om hvordan vi skræddersyer din drømmerejse til Cuba.

Andre populære krydstogter