GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

WORLD CRUISE

Krydstogt jorden rundt

Krydstogt jorden rundt

Hvis du er ved og planlægge et krydstogt jorden rundt, så gør du klogt i og bestille det hos GO-Cruise. Hos GO-Cruise er vi agenter for alle verdens førende krydstogterrederier og har alle krydstogter jorden rundt. Finder du ikke præcis den tur du ønsker, så kontakt os i dag på info@go-cruise.dk eller ring til os på 33 31 10 00.

Hos GO-Cruise er flybilletten fra Danmark altid inkluderet, på alle krydstogter jorden rundt, som er over 100 dage og som starter fra Middelhavet.

Krydstogt jorden rundt – det du skal du undersøge inden du bestiller

Hos GO-Cruise har vi samlet de mest almindelige spørgsmål, som vi har samlet sammen fra tidligere kunder.

-Tjek din afbestillingforsikring. Mange afbestillingforsikringer har en maks. dækning, et typisk krydstogt jorden rundt, kan nemt koste over 100.000 kr. per person, tjek derfor om din afbestillingforsikring dækker hele prisen af krydstogtet.

– En typisk rejseforsikring, dækker oftes kun rejser op til en varighed af 30 dage, tjek derfor hvad det kræves og hvad det koster og være dækket på hele dit krydstogt jorden rundt, som typisk kan være over 100 dage.

– Visum til de forskellige steder. På rederiets udflugter, der fixer rederiet indrejse visum, dette gælder alle lande som man besøger.

– Visum til udflugter på egen hånd. Her kan der være visse steder hvor det er ekstra svært, f.eks. Indien, Kina etc. – her anbefaler vi at man kontakter visumservice, de kan på en professionel måde håndtere visum til de allermest svære steder imod betaling. (www.visumservice.dk).

– Vaccinationer – her anbefaler vi altid lægernes vaccinationservice, som altid har de mest opdaterede informationer om hvilke vaccinationer, man behøver til hvert land (www.sikkerrejse.dk)

– Valuta, skibet har typisk et vekselkontor ombord og her er det muligt og få mange af de forskellige valutaer, til de forskellige steder, som man besøger. Mange steder i verden acceptere US dollar, også selvom det ikke er landets egen valuta.

Krydstogt jorden rundt – betaling

På et krydstogt jorden rundt er det typisk at depositummet udgør fra 25% til 40% af krydstogtets pris. Depositummet betales når man accepterer rejsen og bestillingen bekræftes. Restbetalingen skal betales ca. 120 dage inden krydstogtet starter.

Hvornår skal jeg bestille et krydstogt jorden rundt?

Det er altid en god ide og være ude i god tid. Det er ikke ualmindelidt at et krydstogt jorden rundt, kan være udsolgt helt op til et år frem i tiden. Har du meget specifikke ønsker til hvor din kahyt skal ligge, eller ønsker om en bestemt type af kahyt, så er det en god ide og bestille, så snart I har taget beslutningen. Uanset hvad, så kan GO-Cruise altid være behjælpelig, hvis du har spørgsmål eller eller hvis du bare gå med tanker om at tage på et krydstogt jorden rundt. Kontakt os i dag.

Andre populære krydstogter