GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

HAWAII

Krydstogter Hawaii

Krydstogter til Hawaii

Et krydstogt til Hawaii er det oplagte valg for dig, der drømmer om hvide sandstrande, svajende palmer, eksotisk natur og spændende udflugter. Ombord på Norwegian Cruise Lines Pride of America, får du et bekvemt ophold med flere gode restauranter, spaafdeling, træningsrum også indgår der desuden premium all inclusive i de fleste kahytter.

Skibet sejler imellem Hawaiis eksotiske øhav. Turen starter i hovedstaden Honolulu hvor der er både pulserende byliv og mange seværdigheder såsom, Pearl Harbor og den verdens kendte Waikiki Beach. På denne tur oplever du fem rejsemål på fire øer. F.eks. oplever man Hilo, den grønne by, som har en blanding af unikke butikker, lokale restauranter og sine smukke gamle bygninger. Du kan b.la. også opleve Maui, som er Hawaiis næststørste ø. Øen er bedst kendt for sin fantastiske natur og dens imødekommende lokalbefolkning.

Så skal du have en ferie, hvor der både er turkisblåt vand, kridhvide strande, store aktive vulkaner, eksotiske skovområder, smukke bjerge og opleve gastronomi i verdensklasse, alt sammen krydret med spændende polynesisk kultur, ja så er et krydstogt i Hawaii noget for dig.

Snyd ikke dig selv for at komme ind under hunden på Honolulu og book gerne et par dage før dit krydstogt i denne fantastiske by. GO-Cruise hjælper altid med og pakke det hele sammen for dig, i en samlet pakke med fly, hotel og krydstogt, så får du garanteret et rejseminde du sent vil glemme.

Andre populære krydstogter