GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

TIL/FRA KØBENHAVN

Krydstogter fra/til København

Krydstogt fra København

Københavns Havn er knudepunktet for sommerfugleruten, som den ene uge sejler til enten de fortryllende Norske Fjorde eller til Baltikums Hovedstæder. På et krydstogt fra København kan du vælge hvad enten du er til natur eller byliv, og derefter stige ombord på dit flydende hotel, sejle ud fra Københavns Havn og få en fantastisk oplevelse på havet. Og er du til både natur og byliv, så findes der næsten ikke et smukkere sceneri end når krydstogtskibet sejler i den svenske skærgård og lige ind til Sveriges smukke hovedstad Stockholm.

Du kan også sejle hele vejen fra København til Nordkap og tilbage igen eller tage på et transatlantisk krydstogt, som enten starter eller slutter i den danske hovedstad.

Både større og mindre skibe afsejler fra København over hele sommeren, så alt du skal gøre er at beslutte dig for om du skal opleve den ene eller den anden rute – eller måske begge to – og så vælge et skib som passer til dig.

Blot vær sikker på, at uanset hvad du vælger, så venter der dig et hav af oplevelser!

Hvor starter et krydstogt fra København

De største af krydstogtskibene har typisk start fra Oceankaj, som ligger ude foran Nordhavnen og er et nyt område som Københavns kommune har udbygget, specifikt til de store krydstogtsskibe. Der er også nogle af krydstogtskibene som ligger til på langelinie kajen, tættere på centrum af København.

Nogle få af de mindre og mere eksklusive skibe ligger til ved toldboden, lige ved siden af Amalienborg og har udsigt til den lille havfrue.

Når nu at krydstogtskibene kan ligge til ved Oceankaj, Langelinie eller toldboden, hvordan finder man så ud af hvor mit krydstogt starter?

Du kan altid ringe eller skrive til os, for vi vil altid meget gerne hjælpe. Alternativt kan du også bruge dette link nedenunder, som viser hvor skibe som ligger til i Københavns havn, kommer til og ligge for kaj.

LINK TIL KØBENHAVNS HAVN

Krydstogt fra København – til hvilke rejsemål?

Hvilke rejsemål er de typiske, når man starter sit krydstogt fra København. Der kommer flere og flere krydstogtskibe, som både besøger og starter deres turer fra København. Men man kan godt inddele dem i nogle kategorier.

Norske Fjorde – denne rute kaldes også for sommerfugleruten og er kendt for spektakulær natur, dybbe fjorde og nogle enkelte ruter kommer helt til Nordkap og Svalbard. Der er typisk også stop i nogle af de større norske byer, som Trondheim, Bergen osv.

Baltikum –  Disse krydstogter er meget populære, da man typisk besøger steder som Stockholm, Helsinki, Tallin og Skt. Petersborg i Rusland. Skt. Petersborg i Rusland er et meget eftertragtet stop, da der her både er storby, historie og kultur. Tager man på en af rederiernes udflugter, så er Visum til Rusland inkluderet i udflugtsprisen.

Envejs krydstogt – Disse krydstogter ligger enten i april eller maj, hvor man kan sejle fra Middelhavet til København. Alternativt kan man typisk også i august, september eller oktober sejle fra København til Middelhavet, også flyve hjem.

Transatlantisk krydstogt – Disse rejser starter typisk i april eller maj, hvor man sejler fra Caribien eller USA til København. Eller i august, september eller oktober hvor man sejler fra København til enten USA eller Caribien.

Andre populære krydstogter