GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

DUBAI/EMIRATERNE

Krydstogt til Dubai/Emiraterne

Krydstogt Dubai

Hvad enten du drømmer om sol, varme og azurblåt hav, kæmpe shopping malls, skibakker, vandland, ørkensafari i jeep eller på kamel, snorkelture, krydderimarkeder, golfbaner i verdensklasse, snowboarding, kælketure, ja nærmest alt hvad du kan tænke dig til, så finder du det på et krydstogt fra Dubai.

Et krydstogt rundt til de Forenede Arabiske Emirater med bl.a. Dubai, Oman og Abu Dhabi giver dig en tur rundt i en verden af ældgamle traditioner med et ultra moderne touch. Her finder du både nogle af verdens smukkeste moskeer og nogle af de højeste skyskrabere i verden. Gamle markeder med alt fra guld, krydderier og mad ligger side om side med de nye kæmpe shoppingcentre, som er så store, at man kan fare vild derinde – eller du kan hoppe ned og svømme rundt sammen med utallige hajer og farverige fisk i et af aquarierne som pryder centrene.
Den lokale mad alene er næsten tur værd, de eksotiske frugter og grøntsager, de vidunderlige søde dadler og den krydrede arabiske mad er enhver madelskers paradis.

Perioden for krydstogter fra Emiraterne passer med vores vinter og da der året rundt er min. 20 grader, så er det et perfekt afbræk fra kulden. Ydermere skal du ikke flyve så langt, da det kun tager lige omkring 6,5 time at flyve til Dubai og der går masser af direkte fly fra Danmark.

Krydstogt Dubai med eller uden bustransfer

Har du bustransfer med i din krydstogtrejse så er det fint. Men Dubai er nok et af de billigste steder i verden og kører i taxa. Når man ankommer til lufthavnen og du enten skal direkte til havnen eller skal du til dit hotel først, så er en taxa den nemmeste, billigste og mest fleksible måde og transportere sig på.

Krydstogt Dubai – mest om vinteren

Det er primært i vintermånederne at det er muligt og sejle på krydstogt rundt i Emiraterne. Typisk starter sæsonen fra oktober til april måned. Men vælger man og tage på krydstogt fra Dubai i den periode, så kan man glæde sig over at temperaturen sjældent kommer under 25 grader.

Andre populære krydstogter