GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

ASIEN

Krydstogter Asien

Krydstogter Asien

På et krydstogt til Asien blander man nyt, gammelt, moderne og antikt. Vores krydstogter til Asien rummer alt lige fra pulserende storbyer, eksotiske strande, ældgamle traditioner og hektiske gademarkeder. Den bedste måde at opleve mest på i Asien, er ombord på et krydstogt. Du kommer rundt og får nye oplevelser hver dag og det bedste af det hele er, at kufferten skal kun pakkes ud en gang på turen.

Mulighederne er mange og det sværeste er og bestemme hvilke af de mange eksotiske rejsemål man gerne vil besøge på sit krydstogt. Det er også blevet populært og besøge Japan, hvor man nemt på et krydstogt kan komme rundt, til de mange og forskellige stop som Japans kystlinje kan tilbyde. Asien er også hjemsted for verdens højeste bjergkæde, Himalaya, små eksotiske tropeøer og hellige køer i Indien.

Fælles for Asien er dog at den særlige buddhistiske religion fornemmes overalt og er med til og gøre stemningen afslappet og uhøjtidelig. Køkkenet er et kapitel for sig selv, men den fantastiske madkultur gør også denne verdensdel et besøg værd.

Om du sejler ud af Hong Kong, Singapore eller et andet sted i Asien, så hjælper GO-Cruise med og få skræddersyet din rejse præcis, som du gerne vil have det, både med hotelophold, flybilletter og det helt rigtige krydstogt.

Andre populære krydstogter