GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

FAMILIEFERIE PÅ HAVET

Familieferie

Familieferie

Når børnene nyder ferien, så gør forældrene det også.
Børn elsker at være på krydstogt, og det er der en god grund til. Mange skibe er et overflødighedshorn af aktiviteter som vandrutsjebaner, almindelige rutsjebaner, skøjtebaner, vandlandsområde og naturligvis swimmingpools.

En del af udbuddet er også børneklubber til forskellige aldersgrupper med personale, som kigger efter og leger med børnene, og hvor børnene også kan spise sammen om aftenen og dermed give forældrene en aften alene, hvis man altså ønsker det. Har man større børn, kan de gå på teen disco og danse, indtil det bliver til voksendiskotek senere på aftenen.

Krydstogter til generationsferier er absolut ideelt, da udbuddet af aktiviteter ombord gør at der er noget at lave for alle aldre, lige fra de mindste børn til bedsteforældrene. Og mange af aktiviteterne kan man lave sammen eller hver for sig. I kan fx kaste jer ud i en gang basket, spille mini-golf (på de skibe som udbyder det), deltage i beach volley- og fodboldturneringer eller tage en omgang bordtennis. Nogle skibe tilbyder endda bowling ombord. Det er kun fantasien og energien, der sætter grænser.

Ud over alle aktiviteterne ombord, så er det nemt at tage på cruise med familien, da alle måltider er inkluderet næsten 24/7. Man kan også tilvælge diverse pakker, hvor drikkevarer er betalt hjemmefra, så man blot kan nyde ferien.

Når vi selv tager på krydstogt med familien, så er Costa Cruises, MSC CruisesNorwegian Cruise Line og Royal Caribbean vores foretrukne rederier, hvor der er et hav af faciliteter og aktiviteter for alle aldre, især de store skibe har noget for alle aldre.

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image