GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

AZAMARA CLUB CRUISES

Krydstogter med Azamara Club Cruises

Om Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises er en del af Royal Caribbean familien og består af 3 skibe. Azamara er det mest luksuriøse rederi i Royal familien og henvender sig til det modne publikum, som sætter pris på smukke, rolige omgivelser, stilfuld servering samt et højt gastronomisk niveau.

Skibene er små med plads til ca. 700 gæster og kan derfor komme ind til meget mindre havne, hvor der er stor fokus på at gæsterne skal få det bedste af det bedste og skibene lægger derfor ofte flere nætter i havn i de mest interessante havne og byer. Ruterne er mange og varierende og skibene sejler i hele verden og har alt fra korte til længere cruises med start og slut forskellige steder. Ruterne er også valgt ud fra mange forskellige begivenheder rundt i verdenen og du vil derfor som regel kunne finde et Azamara skib i Rio under karnevalet og i New Orleans under Mardi Gras festivalen for at give nogle eksempler.

Serviceniveauet er højt og personalet ombord gør sit ypperste for at du skal få en helt fantastisk ferie, men uden at det bliver for meget. Atmosfæren ombord er meget uformel og afslappet og til middag skal blot klædes om til casual, som er pænt tøj, dog minus cowboybukser.

Azamara Club Cruises er til det forvænte publikum, som ønsker sig en ferie til søs, hvor der er tænkt på alle detaljer fra start til slut.

Skibe

imageframe-image

Azamara Journey er et mindre, luksuriøst skib med plads til ca. 700 gæster og ca. 400 besætningsmedlemmer, som vil sørge for at din ferie bliver…
Læs mere her…

imageframe-image

Azamara Quest er et mindre, luksuriøst skib med plads til ca. 700 gæster og ca. 400 besætningsmedlemmer, som vil sørge for at din ferie bliver…
Læs mere her…

imageframe-image

Azamara Pursuit (nyeste skib i Azamara familien) er ikke et helt almindeligt krydstogtskib. Det er smukt, elegant og alt findes om bord.
Læs mere her…