GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

Sejl fra Peru til San Diego via Ecuador, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala & Mexico. 14 nætter med Amsterdam. Afrejse 14. okt. 19.

Priser

PRISER OG KAHYTTER

Max Guests:
1
Pris per person ved 2 personer i kahytten: Indvendig kahyt fra 9.644 DKK Udvendig kahyt fra 10.252 DKK Balkon kahyt fra 16.560 DKK Prisen inkluderer: Krydstogt Helpension Alm. vand, kaffe, the & juice i buffetrestauranten Roomservice 24/7 i kahytten Fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter & teater ombord Alle gebyrer, skatter & afgifter Prisen inkluderer ikke: Fly & transfer Øvrige drikkevarer, dvs. øl, sodavand, vin, spiritus, minibar i kahyt, og lign. Spisning i specialrestauranter Drikkepenge (13,5 $ pr. person pr. dag. I suiter 15$ pr. person pr. dag.) Udflugter & evt. forsikringer ________________________________________________________________________________ Rejser du alene eller er I mere end 2 personer i kahytten, kan du kontakte GO-Cruise for at få oplyst pris. Vær opmærksom på at priserne er vejledende og justeres hele tiden i forhold til udbud og efterspørgsel. ________________________________________________________________________________ Kampagne: Se aktuelle kampagner her ________________________________________________________________________________ Kahytstyper: Der findes et utal af forskellige kahytstyper at vælge imellem på et krydstogtskib. Alt fra indvendige uden vindue til store suiter med egen jacuzzi på balkonen. Generelt inddeler vi dog kahytter i følgende kategorier: Indvendige, Udvendige med vindue eller koøje, Balkon kahytter og Suiter. Læs mere om kahytstyper her

Pris per person ved 2 personer i kahytten:

Bella*:
Indvendig kahyt fra UDSOLGT DKK
Udvendig kahyt fra 13.899 DKK
Balkon kahyt fra 16.209 DKK

Fantastica*:
Indvendig kahyt fra 11.669 DKK
Udvendig kahyt fra 14.699 DKK
Balkon kahyt fra 17.369 DKK

Aurea*:
Balkon fra 20.369 DKK

Rejsen inkluderer Rejsen inkluderer ikke
Krydstogt i valgt kahyt Transport til og fra skibet
Alle måltider (ikke i specialrestauranter) Drikkepenge Europa, Cuba og Dubai: (10 Euro p.p. per dag, børn (2-11 år) 5 Euro p.p. per dag, børn (0-1 år) gratis)
Roomservice 24/7 (gælder ikke Bella) Rejse- og afbestillingsforsikring
Underholdning ombord Drikkevarer (udover vand, kaffe og te)
Swimmingpools, jacuzzi, fitnesscenter Udflugter

Priserne er beregnet ved afrejse d. 04. juni 2020.

Rejser du alene eller er I mere end 2 personer i kahytten, kan du kontakte GO-Cruise for at få oplyst pris.

Vær opmærksom på at priserne er vejledende og justeres hele tiden i forhold til udbud og efterspørgsel.

________________________________________________________________________________

Kahytstyper:
Der findes et utal af forskellige kahytstyper at vælge imellem på et krydstogtskib. Alt fra indvendige uden vindue til store suiter med egen jacuzzi på balkonen.

Generelt inddeler vi dog kahytter i følgende kategorier: Indvendige, Udvendige med vindue eller koøje, Balkon kahytter og Suiter.

Læs mere om kahytstyper her

Bella*
Bella kahytterne findes både som indvendige-, udvendige- og balkon kahytter. Bella kahytterne er de mest prisvenlige og giver adgang til den almindelige og gratis service ombord på skibet. Læg dog mærke til at hvis i rejser flere sammen, så er det f.eks. ikke altid muligt og vælge middagstidspunkt og dermed kan man ikke være garanteret og spise sammen om aftenen og det er typisk de kahytter som er mindst og visse kahytter kan have begrænset udsigt.

Fantastica*
Fantastica kahytterne findes både som indvendige-, udvendige-, balkon- og sammenhængende superfamily kahytter. Fantastica kahytterne har de bedste placeringer, f.eks. på højere dæk og de mest bekvemme beliggenheder på skibet. Det er ligeledes muligt og have prioriteret valg af middagstidspunkt og Fantastica kahytterne har også adgang til roomservice.

Aurea*
Aurea kahytterne findes kun som balkon kahytter. Udover de services som findes i Fantastica kahytterne, så har Aurea kahytterne også en drikkepakke (enten Allegrissimo eller More For Less drinkspakke afhængig af krydstogtets destination). Aurea kahytterne indeholder også en Spapakke med spa-velkomstcocktail, en massage efter eget valg fra spamenuen, bruser med selvbruner og adgang til det termiske område under hele krydstogtet. Der er ligeledes adgang til det private solarium i et reserveret område. Der vil også være adgang til et reserveret område af restauranten med ’My Choice Dining’ som tilbyder fleksible spisetider og der er prioritetsboarding på ankomstdagen. Husk at det termiske område og det private solarium som er et reserveret område, kun er for voksne.

Holland America Line
4
Sydamerika
Fra Peru

Tag med på en helt unik sejlrute med det charmerende krydstogtskib Amsterdam, når skibet sejler fra sejler fra Peru til San Diego via Ecuador, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala & Mexico.

Afrejsedatoer med Amsterdam:
2019:
Okt. 14

Sejlrute:
Dag   Havn    Ankomst Afgang
Dag 1 Peru – Lima – 23:00
Dag 2 På havet —
Dag 3 På havet —
Dag 4 Ecuador – Guayaquil 8:00 17:00
Dag 5 På havet —
Dag 6 På havet —
Dag 7 Costa Rica – Puntarenas 9:00 18:00
Dag 8 Nicaragua – Corinto 11:00 17:00
Dag 9 Guatemala – Puerto Quetzal 8:00 18:00
Dag 10 På havet —
Dag 11 På havet —
Dag 12 Mexico – Puerto Vallarta 8:00 17:00
Dag 13 På havet —
Dag 14 På havet —
Dag 15 USA – Californien – San Diego 7:00 –

Tip!
Forlæng ferien med et par dage i verdens højest beliggende by Lima og slut med et par dage i San Diego. GO-Cruise hjælper naturligvis gerne med fly og hotel.

Sejl fra Peru til San Diego via Ecuador, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala & Mexico. 14 nætter med Amsterdam. Afrejse 14. okt. 19.

Sejl fra Peru til San Diego via Ecuador, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala & Mexico. 14 nætter med Amsterdam. Afrejse 14. okt. 19.

Læs mere om Amsterdam under rederier og skibe

Læs mere her

Guest Reviews (0 reviews)

Sejl fra Peru til San Diego via Ecuador, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala & Mexico. 14 nætter med Amsterdam. Afrejse 14. okt. 19. Fra Peru, Sydamerika

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo